Citeste cineva caietul de sugestii?

Intr-o vizita efectuata in Piatra Neamt am oprit la LIDL pentru diverse cumparaturi. Asa cum se intampla peste tot, angajati putini, coada mare. Am eliberat zona caselor pentru a nu incurca si mai mult circulatia si am asteptat cuminte sa ne vina randul.

In fata caselor, intr-un colt din zona de “imbarcari” cumparaturi statea stigher caietul de sugestii si reclamatii. Curios din fire il deschid pentru a mai vedea ce nemultumiri mai are romanii de rand la adresa companiei.
Aveti mai jos 3 poze:

2012-07-28 19.09.38

2012-07-28 19.09.44

2012-07-28 19.09.50

Intrebarea mea este? Chiar citeste cineva caietul ala? Si daca da, in ce masura se tine cont de cerintele clientului? Mi-e greu sa cred ca se ocupa cineva de sunat clientii in momentul in care apare produsul dorit de ei la raft.

One thought on “Citeste cineva caietul de sugestii?

  1. Dan

    Foarte interesant ce ai facut. Presupun ca managerul magazinului citeste caietul. Eu as incerca sa gasesc solutii la problemele oamenilor (daca as fi manager). Citind pe acolo intelegi printre ce fel de oameni te invarti. Ca cel cu produsele de post de exemplu, presupune ca daca 98% sunt ortodocsi, aia vor tine si post cand vrea el.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *