Sala de sport pentru competitii olimpice la Miroslava

Se pare ca am ramas in urma tare cu stirile:). De peste un an a fost data in folosinta sala de sport din Miroslava si eu abia acum am aflat de toata treaba. Aceasta a fost realizata de Compania Nationala de Investitii cu ajutorul unor fonduri in valoare de circa 800.000 euro si a fost finalizata in mai putin de un an. Deh, cand sunt bani se rezolva repede tot.

Sala de sport este folosita in momentul de fata de echipa de fotbal si de cea de handbal a comunei si in restul programului se poate inchiria cu ora. Din ce-am inteles nici nu prea mai sunt locuri disponibile pentru inchiriat, cu toata ca programul este pana la ora 24.00. Pretul pentru o ora de inchiriat terenul este de 100 lei. Terenul dispune de asemenea si de bai moderne si dusuri si are o capacitate de 150 de locuri pentru spectatori. Sala de sport este in spatele primariei din Miroslava. La o masuratoare “la picior” terenul ar avea cam 40 pe 22 metri, deci poate juca lejer 6 la 6.

Drumul pana acolo este un pic stricat si n-ar fi rau daca s-ar reface si acesta. Probabil nu s-a vrut a a se face nota discordanta cu orasul Iasi.

2 thoughts on “Sala de sport pentru competitii olimpice la Miroslava

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *