Se poate si la Iasi!

Un iesean ambitios din fire a tinut mortis ca orasul sau sa nu fie mai prejos decat Bucurestiul si a gasit si o metoda pentru a realiza asta. Urmand exemplul bucurestean (poza de mai jos) intr-un moment de sclipire maxima si-a zis: “Pot sa fac si eu asta”.

Pentru impact maxim a gasit si cel mai bun loc pentru a-si realiza visul, respectiv linia de tramvai din fundatie, o zona foarte circulata de tramvaie. Din pacate, in incercarea sa de a bate recordul (8-10 tramvaie si o ora jumatate de stat) nu a luat in calcul doua aspecte: Iasiul dispune de serviciu de ridicari care abia asteapta sa te prinda pe picior gresit si doi: avem un precedent creat acum 2-3 ani cand un tramvai (n-)a pus frana si a facut gramada cateva masina un pic mai sus de locul in care era el parcat. Toata aventura lui a durat mai putin de jumatate de ora, timp in care a reusit sa blocheze doar 4 tramvaie. Jenant, nu?

Conducatorul auto nu a dorit sa dea nici o declaratie privind isprava sa, dar a promis in schimb ca va mai incerca din nou in viitorul apropiat pana cand va reusi o performanta cel putin comparabila cu a omologului sau din Bucuresti .

2 thoughts on “Se poate si la Iasi!

  1. Pavel

    Păi, în București tramvaiul vine o dată la două minute ( cel puțin 41), în Iași o data la 15 dacă ai noroc. Deci, ieșeanul nu va bate niciodată recordul bucureșteanului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *