Panica generala in Vaslui

Acum doua seri linistea orasului Vaslui a fost spulberata de vestea ca un sarpe foarte periculos a scapat de la gradina zoologica din localitate. Prima victima a sarpelui este chiar cel care i-l hranea de de mic. Judecand dupa ce a mai ramas din bietul om, respectiv sticla de mona si jumatate de franzela feliata se pare ca sarpele ar avea o afinitate pentru betivi.

Vasluienii s-au panicat la aflarea acestei vesti si au inceput sa se inchida in case sau pe unde au apucat. Cei mai norocosi au fost cei care au ramas baricadati prin crasme si care au promis ca pana nu se va prinde bestia nu vor iesi la suprafata. Patronii acestor localuri spera sa aiba suficienta bautura pentru a putea sustine clientii fideli si au promis ca vor face orice le sta in putinta pentru a-i tine cat mai mult acolo.

Nicolae Beatu, unul din cei surprinsi in crasma declara: “Nu am de gand sa ies de pana nu se va prinde sarpele. Daca e sa stau doua saptamani aici voi sta, nu vreau sa-mi asum nici un fel de risc. In cel mai rau caz, daca intra cumva sarpele in incinta si ma prinde macar voi muri fericit. Singurul meu regret ar fi ca n-am apucat sa bat nevasta bine cand am plecat.”

2 thoughts on “Panica generala in Vaslui

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *