Accident live

Nu stiu cum s-a facut dar anul trecut am avut doua accidente rutiere stupide.

Prima oara cu Solenza cand o doamna cu carnet de 35 de ani (profesionista normal in ale sofatului) nu a zarit un semafor rosu si a intrat in intersectie ca la ma-sa pe tarla. Chiar a fost amuzant drumul din zona tudor vladimirescu pana la asigurari langa Metro, asa de amuzant de-am zis ca n-ajung intreg acolo. Am avut cumva noroc ca era sa mai facem vreo doua accidente pana acolo, experienta de 35 de ani spunandu-si cuvantul. Am stat atunci vreo trei saptamani fara masina pentru ca istetii din service (Sorana din spate la For Fun) nu au stiut ca piesa pe care au trimis-o cei de la Bucuresti era buna, doar ca era prea noua pentru cunostintele lor. Au cerut de trei ori aceeasi piesa si au returnat-o de doua ori pe motiv ca nu era cea buna. Foarte buni baieti, recomand (NOT). Prima vizita la Astra.

Luna trecuta am avut din nou bafta. De asta data un individ cu o dacia Solenza (stiu, the irony) a considerat ca masina era un pic prea lunga si ce si-o fi zis in sinea lui:” Mai taie din ele, da-le dracu`”. Acestea fiind zise, la o trecere de pietoni nu a pastrat distanta regulamentara si s-a proptit frumos in fundul meu.

Au fost cateva momente in care mi-au trecut prin cap cateva idei de cum sa-l linsez, tinand cont ca nu avea decat 5500 km in bord. Am sperat si eu sa ajung macar la 10000 km, dar el n-a fost de aceeasi parere cu mine. Am facut amiabila pana la urma si astfel am ajuns din nou la Astra. Daca ar fi avut asigurare ceva gen carpatica sau euroins prima oara as fi chemat cu siguranta politia, apoi mai stateam de vorba. Toata paguba la pret de Casa Auto Iasi a fost de 57 de milioane si sper sa-l usture curu` si buzunarul cand o plati din nou RCA-ul.

Saptamana trecuta am ridicat masina din service (n-a stat decat vreo patru zile) si s-a dat dracu` sentimentul de masina noua. Acum miroase doar a proaspat vopsit..

Noi sa fim sanatosi

One thought on “Accident live

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

        Cookie Notice Politica de confidentialitate