Frustrant

Nu stiu cum sunteti voi dar eu ma oftic maxim cand vad “activitati” de genul celor de mai jos. Stiu ca toata lumea se grabeste sa ajunga de la A la B, dar sa risti viata altor participanti la trafic doar pentru ca n-ai chef sa stai un minut la semafor e parca prea mult.

Cand nu era nici un semn pe asfalt aveai o scuza cumva, dar acum cu sageata desenata mare care te obliga sa faci dreapta chiar nu ai nici o scuza. Am o serie de vreo trei filmulete (e posibil sa iasa chiar mai multe ca mai am cateva sute de gb de filme de vizionat) cu astfel de specimene care incalca o regula simpla de circulatie. Din cunostintele mele de legislatie nu se ia permisul pe asa ceva, doar daca depasesti coloana care asteapta la semafor si atunci ar fi vreo doua luni pe dreapta. Nu-i rau deloc, ai timp sa reflectezi si sa te inveti minte.

Politia a organizat filtre in aceasta zona si de fiecare data au cazut cativa papagali in plasa. Din punctul meu de vedere e o paine buna de mancat pe acolo.

One thought on “Frustrant

  1. miki

    Locuiesc in zona si in fiecare dimineata, in drum spre serviciu, ies cu masina de pe str. Ghibanescu spre Splai Bahlui. In absolut fiecare dimineata, macar un cretin care vine dinspre podul Cantemir forteaza semaforul si trece pe rosu (eventual pe prima banda) si la 5-6 secunde dupa ce pentru noi si pietoni s-a facut verde. Am sesizat politiei rutiere acest fapt si de vreo doua ori, in sezonul cald, am vazut masina de-a lor in parcarea cladirii de dupa trecerea de pietoni, monitorizand traficul. Dar povestea de la semafoarele alea e fara sfarsit, se pare šŸ™

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *