Ale tale, ale tale, sandvisuri criminale..

De fapt nu vorbim de sandvisuri aici, si de gourmet burgers. Creditul pentru acest titlul revine lui Bogdan care intr-un moment de inspiratie maxima a venit cu aceasta idee.

Asadar, ieri fusei la mega lansarea Frankly Burgers din Iasi. Ca locatia a fost aleasa cafeneaua Piata Unirii, destul de potrivita zic eu pentru o asemenea lansare. In aceasta locatie, incepand de la finele acestei luni veti putea gasi si savura burgerii gourmet Frankly, burgeri realizati local cu ingrediente proaspete de cea mai buna calitate. Din luna iunie, Frankly Burgers vor ajunge si in Palas Mall, deci daca veti ajunge in zona aveti grija sa nu-i ratati.

O data cu aceasta lansare am gustat in premiera trei dintre acesti burgeri, si cel care m-a intrigat cel mai tare a fost cel cu ficatei crispy, rucola si sos tartar. Nu stiu cum au reusit sa faca ficateii aia crispy dar a iesit ceva deosebit. Preturile vor fi incepand cu 8-10 lei pentru burgerii mici si vor ajunge pana la 13-15 lei pentru cei mari.

2 thoughts on “Ale tale, ale tale, sandvisuri criminale..

  1. andra kat

    Asta e una din putinele dati cand regret ca mi-am pus aparat dentar :)) tare as fi vrut sa ma bag si eu pe lista, dar venea doar sa mi fac pofte. Acum ai pus tu poze si mi faci un pic mai mult pofta!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *