Bă Proteveule

Cum toata lumea face acum petitii pentru toate prostiile pamantului, ma gandeam sa fac si eu una prin care sa cer interzicea reportajele cu gratare, mici, ţâţe la mare pentru ca deja se ingroasa gluma.

Sa va zic ce-am patit aseara:

Urmaream stirile Protv cand apare reportajul despre cum vor manca/bea romanii de 1 mai si erau prezentate cateva gratare doldora de mici si friptane. Dupa ce-am salivat jumatate de ora gandindu-ma la niste mici sfarâitori n-am mai rezistat tentatiei si-am cumparat si eu o tava numai de pofta.

Dupa o ora..

Propun sa se interzica acest tip de reportaje, sau eventual sa se anunte inaintea lor: “imagini care va pot afecta emotional”. Daca pe mine un reportaj cu mici m-a facut sa merg sa cumpar, va dati seama ce se poate intampla cand apare primul reportaj de la mare de pe plaja? Orice e posibil..

Tagged on: , , , , ,

One thought on “Bă Proteveule

  1. Lumi Luca

    Pai nu ti-ai dat seama ca este de fapt reclama la mici? Si uite asa si-au implinit ei scopul ….fii sigur ca nu esti singurul pe care l-am “convins” sa cumpere mici! Oricum arata tare bine…s-ar putea sa ma corupi si pe mine!!(dar macar ma corupi tu si nu ProTv-ul :)) )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *