Spamul de la Pizza House Iasi continua

Eu zic ca era cazul sa primesc un mesaj nesolicitat de la Pizza House Iasi. N-a trecut decat vreo luna si-un pic de la precedentul :))

Mi se pare nesimtire maxima sa continui sa trimiti asemenea mesaje unor oameni care nu au nicio treaba cu ce vinzi tu. Chiar e cineva care se sta pe ganduri asa ce sa manance intr-o zi si hop apare mesajul si in secunda doi face comanda? E clar ca nu vor reusi decat sa enerveze clientii cu aceste mesaje si efortul lor nu se va materializa in comenzi.

Vad ca au schimbat numarul de telefon de pe care trimit. S-au terminat oare mesajele de pe cartela?

One thought on “Spamul de la Pizza House Iasi continua

  1. bogdan

    Am patit si eu aceeasi chestie, tot de la pizza house, de pe 3 numere diferite. pe masura ce le adaugam in black list, tot mai aparea cate unul. la al treilea nu am mai rezistat si am sunat. la al treilea apel a raspuns intr-un tarziu un tip, cu o voce morocanoasa de ziceai ca l-am trezit din somn. i-am explicat ca nu ma intereseaza ofertele lor, ca nu am solicitat sa primesc asemenea sms-uri si ca daca mai continua ii reclam la politie. de atunci n-am mai primit mesaje de la ei. totul fiindca o data, o singura data, comandasem de la ei niste pizza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *