Ah eMAG

Am o persoana, sau mai bine zis o persoana juridica (cred) care tot face comenzi de vreo 10 zile incoace de diverse obiecte electronice si electrocasnice de niste valori de ma ia cu rau. Ca sa va dati seama, plec dimineata de la 3 lei sa zicem si cand ajung la 4 acasa vad ca am 2-3 milioane in cont aparuti parca de nicaieri.

Ma dezumflu rapid can iau la puricat fiecare comanda si vad linkul aducator de noroc. L-a pus pacatul pe 7 iulie sa dea click pe un link de al meu si de atunci pana azi am comenzi anulate de aproape 1000 lei comision. Destul de frustrant, nu?

Am cerut de curiozitate un motiv pentru care aceste comenzi se tot anuleaza. Stiam deja care ar fi un posibil raspuns, dar nu costa nimic sa stric o intrebare. A venit un raspuns destul de sec, un raspuns in care mi-au fost insirate cele 10 motive pentru care se anuleaza comenzile si nimic concret in rest. Stiam si eu ca se anuleaza daca se razgandeste clientul, sau nu i se aproba rata, sau este client corporate sau refuza primirea coletului. Eu voiam sa stiu CONCRET, punctual, motivul pentru care au fost anulate la mine, nu la modul general. Am mai dat un reply cu aceasta cerere si probabil nu voi mai primi raspuns. Asta e, macar am incercat.

Aveti mai jos o poza cu activitatea (comenzile de azi insumeaza 250 lei)

2 thoughts on “Ah eMAG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *