Pasajul din fundatie a fost inaugurat

Pasajul din zona fundatie a fost inaugurat intr-un sfarsit azi 15 decembrie 2014, dupa doar patru amanari. A fost facut si testul cu doua autobuze in paralel si daca nu se grabesc si n-au nevoie de oglinzi mai ca ar incapea.

Din surse neoficiale am aflat si motivul celor patru intarzieri. Desi s-a spus de fiecare data ca este vina muncitorilor neplatiti si a firmelor care la fel asteaptau bani de pe la primarie s-a aflat totusi pana la urma cauza reala ce statea in spatele amanarilor.


Sursa foto

Trafaletul cu care a fost sfintit acest pasaj a fost comandat tocmai la Ierusalim iar cerintele au fost foarte clare: lemn de mahon imbracat in culorilor drapelului si impletit cu foita de aur de 24 karate. Toata aceasta lucrare a avut nevoie de timp pentru a se realiza, acesta fiind si motivul real al intarzierilor. Nu se putea face o inaugurare cu fast daca nu aveau si un trafalet pe masura, si chiar nu au vrut sa riste sa se glumeasca iar pe seama lor cum a patit IPS Daniel la inaugurarea radioului si televiziunii Trinitas cand s-a prezentat cu un trafalet din lemn ce arata ca o coada de matura.

De acum daca tot are in dotare un asemenea trafalet speram si la alte inaugurari cu fast in perioada urmatoare.

foto via Marius Gerber facebook

One thought on “Pasajul din fundatie a fost inaugurat

  1. Pingback: Inca una cu pasajul din fundatie | Ciprian & M's blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *