La noi la Anglia..

Sunt satul de cat de des aud fraza asta in fiecare vara cand obisnuiesc sa se intoarca romanii de la munca. Ii exclud din start pe oamenii simtiti care nu simt nevoia sa foloseasca aceasta fraza in fiecare propozitie.

Sa revin la subiect. Fraza “La noi in Anglia” (Anglia se poate inlocui cu Spania, Italia, Germania si orice alt colt de lume unde sunt romani) e des folosita de ei pentru a sublinia un nivel de civilizatie la care ei se raporteaza doar cand au nevoie si nu cand trebuie.

Spre exemplu: Sambata dimineata la prima ora vine un cetatean cu un gps cu ecranul crapat. Ii explic ca nu face obiectul garantiei si simte nevoia sa zica: “Daca eram in Germania mi-l schimba pe loc”. Sa mori tu? Chiar pe loc? Asa de prosti sa fie nemtii astia sa inlocuiasca produsele pe banda ca esti tu cascat si le spargi? Pe asta as vrea s-o vad. I-am amintit in treacat ca aici este Romania si i-am luat piuitul.

Celor care se lauda ca in tarile cu apa calda se schimba si se face si de drege le pot zice eu de ce strainii aleg sa le schimbe obiectele: DIN CAUZA GURII LOR MARI SI SPURCATE! De aia, sa stiti de la mine. O fi cetateni europeni dar drepturile sunt ingradite de niste legi foarte clar definite. Daca nu sunt eu bine informat o sa va rog sa ma contraziceti.

Si apropo de acesti cetateni, va rog sa priviti pozele de mai jos sa vedeti gradul de civilizare. Poze facute dupa ora 20.00, intr-o parcare destul de goluta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *