Vin in 5 minute. Nu stau mult..

O situatie hilara a fost semnalata azi de catre un cititor fidel al acestui blog. Bogdan ne-a trimis o poza pe adresa redactiei cu un barbat ce a atipit in timp ce sotia lui a intrat doar cinci minute la Zara sa vada bluzita aia frumoasa ce se asorteaza perfect cu fustita deja existenta acasa.

Asa cum se vede in poza trimisa, paznicii nu numai ca nu i-au zis nimic dar cica i-ar fi spus si o poveste de noapte buna pentru a adormi mai usor. Mergand pe firul povestii am vorbit cu cel care l-a adormit pe cetatean, un anume Mihaita Badigard, cel care a fost de serviciu in acea zi.

Acesta a declarat: “Ce s-a intamplat azi nu este un caz izolat din pacate. Multi barbati aud celebrele cuvinte:”nu stau decat 5 minute” si dupa o ora ii gasesc in acelasi loc. Cei mai slabi de inger si care nu sunt caliti isi cauta initial de treaba prin zona sperand c-o sa apara rapid sotia (n.r. – rade in barba), dar cunoscatorii stiu ca mai devreme de-o ora nu se va intampla asta. Daca tot sunt conditii pentru un somn relaxant de amiaza, de ce nu i-am lasa? Asta se poate intampla oricui..”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *