Idei de afacere – caracatita pentru roti

Primaria Iasi a semnat (sau urmeaza sa semneze) ceva contract pentru locurile de parcare. Cei care apuca bine, cei care nu nasol, iti iei masina in casa. Se pare ca masinile nu se vor mai ridica si transporta in Baza 3 si vor fi mult mai active caracatile pentru roti. Un lucru bun pe de o parte ca e mai putin usturator la buzunar sa dai 100 lei (+amenda?) decat 430 lei + amenda + 110 lei parca pentru o zi de cazare acolo (sper sa nu gresesc in rezumatul facut de mine, dar eu asa am inteles).

Asta inseamna ca vanatoarea va fi acerba si pe o singura strada cu parcarea interzisa se vor putea face bani gramada cu o investie nimima (e 200-300 de lei o caracatita de acest gen). Nu tu costuri de transport in Baza 3, nu risc ca zgarii masina omului, treaba e rapida si curata.

Cum romanul este inventiv in a inlatura caracatita de pe roata s-au gandit si la niste amenzi pe masura. Acestea incep de la 100 mil si pot urca pana la 250. Practic, dai caracatita jos, predai masina catre ei (asta in cazul in care valoreaza atat).

Asa ca vin cu o idee pentru firmele specializate. Se verifica modelul de caracatita ce va fi folosit de firma respectiva, se comanda acelasi model si se inscriptioneaza la fel cu cele ale primariei. Pentru siguranta ta, recomand si o inscriptionare in interior cu numarul masinii tale (nu cumva sa zica ca e tot a lor).
Ai ajuns pe o strada pe care sunt deja cativa fraieri blocati, scoti caracatita din portbagaj, o aplici din doua miscari pe roata si te duci linistit in treaba ta. Simplu si eficient.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *