Ce facem cand vine ambulanta?

In prima parte a filmului este un sofer de salvare care a uitat sa porneasca si sirena si daca intarzia vreo 4-5 secunde ne-am fi intalnit intr-o postura destul de nefericita. Am avut un instinct sa ma uit si in dreapta si am evitat o situatie neplacuta

In a doua parte avem o situatie de “asa nu” in materie de dat la o parte din calea ambulantei. Cel cu Solenza a avut la dispozitie vreo suta de metri sa se dea la o parte si s-a comportat de parca nu era nimeni in urma lui. Ma oprisem deja pe dreapta in asteptarea salvarii si am fost nevoit sa ma urc pe bordura sa pot face loc ambulantei. Cel din dacia avea o fata de parca iesise prima oara pe strada si nu stia ce se face in cazul in care salvarea e dupa el.

A treia parte e si mai interesanta: aud salvarea/ISU ce-o fi fost de departe si ma dau pe dreapta sa le fac loc. Stiti cum se spune sa faci loc salvarii/smurdului ca poate sa fie cineva drag in ea? Ia ghiciti voi acum spre ce destinatie se indrepta masina ISU? Aveau o reclamatie de scurgere de gaze fix in blocul meu. Cum e asta? Sa presupunem ca nu stiau adresa ca altfel nu-mi explic cum de-am ajuns eu mergand normal fix in urma lor (sunt cam 2 km).

One thought on “Ce facem cand vine ambulanta?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *