Accident in parcarea Kaufland Alexandru

Am ajuns azi dimineata la vreo 5 minute dupa ce o masina Dacia Sandero a lovit puternic unul din stalpii ce inconjoara magazinul Kaufland. Deja se stransese lumea in jurul lui si se chemase salvarea. Dupa felul in care era pozitionata masina am exclus situatia unei manevre neterminate.

Am aflat mai apoi ca respectivul domn a facut un infarct/preinfarct si a ramas cu piciorul pe pedala de acceleratie. Voia doar sa aduca masina mai aproape de intrarea in magazin in asteptarea sotiei care era la casa.


A avut noroc ca nu a lovit nimic in drumul sau ca se putea lasa cu urmari foarte grave. Din confruntarea masinii cu stalpul a iesit invingator stalpul, stalp care nu este infipt in pamant “decat” vreo juma de metru, deci e clar ca masina n-a avut nicio sansa.

Revin la ideea de aici. Oare dupa o anumita varsta n-ar fi mai bine sa pui permisul in cui? Sau n-ar fi bine ca testarea soferilor sa fie facuta pe bune si pe spagi? Azi nu s-a intamplat nimic tragic, dar data viitoare nu se stie. In locul stalpului puteau sa fie oameni. Oare doctorul care si-a dat acordul n-ar trebui intrebat un pic de sanatate? Numai zic..

One thought on “Accident in parcarea Kaufland Alexandru

  1. Peter_S

    Ca o ironie si o completare a intregii situatii, in a treia poza, deasupra masinii lovite se vede un panou publicitar cu mesajul “Fise medicale permis auto”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *