Bahluiul va fi populat cu delfini

Delfinii pe Bahlui este o cea mai noua initiativa a primariei iesene. Acestia au fost adusi in acest weekend in Iasi, si dupa o poza surprinsa de catre un cititor fidel se pare ca s-au acomodat foarte bine cu fauna Bahluiului.

Sunt sigur ca o sa iasa cu cantec si aceasta decizie, asa cum s-a intamplat si cu taiatul teilor de pe Stefan cel Mare. Noi nu avem strazi in multe zone din oras si dar bine ca de acum avem delfini. Ce mai urmeaza oare? Nu aduc si niste palmieri sa fie spectacolul complet??Si chiar n-as vrea sa stiu cat a fost nota de plata pentru acesti delfini.

Biologului Mihai Dolfin din cadrul Universitatii Ioan Cuza i-au fost dati in grija cei trei delfini. Acesta a declarat in exclusivitate pentru redactia noastra: “Delfinii sunt inca micuti si au facut fata fara probleme calatoriei. La momentul actual se pare ca s-au acomodat foarte bine cu apele bahluiului si chiar sunt foarte jucausi. O sa-i tin sub supraveghere si le vom da de mancare pana vor mai creste. Totodata o sa populam apele cu cateva specii de pesti pentru a se putea hrani singuri prin vara.”

delfini pe Bahlui

Ce parere aveti despre aceasta initiativa?
Daca surprindeti si voi delfinii pe Bahlui o sa va rog sa-mi trimiteti pozele folosind formularul de contact.

6 thoughts on “Bahluiul va fi populat cu delfini

  1. Romica Rusu

    Mai lipsesc vreo 2 balene,cativa ursi polari,piranha si avem cel mai tare acvariu din lumea . Partea maxima de abia acuma vine, toate astea au de gand sa se intampla intr-un canal de evacuare al deseurilor:)))))))).Catre Primaria iasi,sa nu uite de hotelu subacvatic.

  2. Pingback: Primaria declara deschis sezonul la pescuit | Ciprian & M's blog

  3. Pingback: Animatie amenajare arhitecturala Bahlui | Ciprian & M's blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *