Cum ar arata o zi doar cu taxiuri in Iasi?

Dupa ce-am pus prima compilatie de taximetristi ieseni cativa cetateni au avut grija sa ma apostrofeze ca sa vezi dom`le ca am eu ceva cu ei si sunt perfectiunea intruchipata. Nu vreau sa-i bag pe toti in aceeasi oala pentru ca sunt sigur ca sunt si oameni care isi fac meseria asa cum trebuie, dar ca in orice padure mai sunt si cateva uscaciuni care merita aratate cu degetul. Fix pe aceea i-am postat eu.

Aveti mai jos reactiile starnite:

O sa trec pentru comentariul ca merg 100 km pe luna pe banii lu` bunicu (d-zeu sa-i odihneasca pe amandoi) si o sa va rog sa priviti ultimul comentariu : “Daca o zi pe saptamana ar fi pe strada numai taxiuri iti garantez ca nu ar fi niciun accident” si apoi sa va spun o poveste. Eu merg cu taxiul cam o data pe an. Maxim doua cand am de mers la vreo bauta si e mai complicat de ajuns cu un mijloc de transport in comun sau nu permite ora asa ceva.

Puteti sa-mi spuneti ca sunt ghinionistul ghinionistilor dar vineri in timp ce ma indreptam cu Dragos spre blogmeetul de la Popas Pacurari pe sub pod la Nicolina era sa lovim in fund un alt taxi oprit sa se asigure la intrarea pe banda. Eram deja cu mainile pe bord spunandu-i sa fie atent la fata si el imi zice sec: “Pai ce tot se asigura atat? Trebuia sa fi plecat deja ca n-avea nimic in fata”. Cam asta ar fi o zi doar cu taximetristi pe strada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *