10 motive pentru care nu-mi place sa duc gunoiul

1. Containerele de gunoi sunt atat de departe de bloc ca-mi iau provizii de mancare la plecare.

2. Containerele de gunoi sunt atat de departe de bloc astfel incat in cazul in care plec la final de noiembrie sa duc gunoiul imi iau pufoaica ca sigur ma prinde iarna.

3. Am plecat sa duc gunoiul sambata dimineata. Am ajuns inapoi luni dimineata si numai bine m-am imbracat si-am plecat la munca.

4. Boschetarii de la containere sunt mai rai decat ursii care cauta in gunoaie la Brasov. De asta am tot timpul la mine o sticla de Mona si o franzela feliata.

5. Containerele de gunoi sunt atat de departe de bloc incat am hotarat sa facem un copil numai sa-l trimitem sa duca gunoiul.

6. Apropo de copii, circula in zona un zvon conform caruia o femeie insarcinata a plecat sa duca gunoiul si a venit inapoi cu copilul de mana.

7. Locuitorii care stau fix in blocurile de langa containere au facut nenumarate plangeri la politie cu privire la cetatenii care campeaza acolo. De cand au ajuns niste containerele loc de pelerinaj?

8. O data am pus gunoiul in portbagaj si m-am dus sa-l duc. Am facut plinul atat la plecare cat si la intoarcere.

9. Masinile de la Salubris care vin sa ia gunoiul pleaca incarcate mai ceva decat carele alegorice ale lui Mazare.

10. Containerele de gunoi sunt atat de departe de bloc incat factura de la Salubris vine pe spate cu o harta detaliata cum sa ajungi la container. Zona in care trebuie sa ajungi are un “X” mare rosu pe ea.

Tagged on: , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *