Caut meserias(i)

Ne-am hotarat sa renovam baia, eventual si holul daca suntem multumiti de calitatea lucrarii. Vorbisem cu cineva sa ne ajute cu asta si asa cum era de asteptat am ramas cu vorbitul.

Am de dat jos faianta si gresia veche, mai am de daramat un perete de BCA (a fost construit de fostul proprietar pentru a prinde cabina de dus), inlaturat cabina de dus si trebuie montata o cada. Ar mai fi de inchis/mutat vreo doua tevi. Daca se pricepe, as reface si instalatia electrica in baie si as trece-o pe cupru ca sigur nu mai umblu acolo. Cam asta ar fi in baie din ce-mi dau eu seama. E foarte posibil sa fie mai mult de atat.

Pe hol o sa dau eu deoparte lambriul existent si trebuie curatati peretii de picatele si refacut unde e cazuta tencuiala. E posibil sa fie si crocodili in spatele lambriului, dar nu o sa stiu asta pana nu dau tot jos. As vrea sa montez si o priza pe hol ca nu am deloc si mi-ar fi de mare folos. O sa inlocuiesc saptamana viitoare si usile si o sa fie nevoie de refacut tencuiala ce-o sa cada in urma montarii usilor.

Am nevoie de un om corect care sa stie meserie si care sa-si faca treaba fara sa stau eu la fundul lui.

Daca cunoasteti o persoana care sa corespunda cerintelor sau daca ati lucrat deja cu cineva si ati fost multumiti va rog sa lasati un numar de contact mai jos in comentarii sau folositi pagina de contact.
Multumesc

Cam asa ar trebui sa iasa baia (simularea e de la Dedeman):

2 thoughts on “Caut meserias(i)

 1. Singher Adrian

  Buna ziua am vazut postarea dv ,sunt electrician si daca doriti sa colaboram in legatura cu refacerea instalatiei electrice .Asta e nr de meu de tel 0755831578 .O zi placuta in continuare

  1. ciprian Post author

   Buna ziua
   Problema este ca treaba e destul de subtire si cred ca mai mult e deplasarea decat lucrul efectiv.
   In cazul in care cei ce vor veni nu se pricep o sa va contactez
   Multumesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *