Nesimtire la puterea taximetrist

Am plecat azi dimineata spre Dedeman sa mai iau una alta pentru renovare. In drumul meu vad taxiul IS-37-AGA de la Euro Taxi care se chinuia sa iasa din bara unui Opel Astra de Botosani. Erau vreo doi acolo pe margine care il tot ghidau astfel incat deranjul sa fie minim. Am oprit, am facut vreo doua – trei poze si am salvat filmarea in cazul in care nu lasa macar un bilet in parbriz. Am dat geamul jos sa-i spun in trecere sa faca asta, dar era prea ocupat cu manevrele.

La intoarcere am verificat masina si nimic. Niciun bilet cu imi cer scuze, asta e numarul meu de telefon sa ne intalnim. Iau o bucatica de hartie si las mesaj cu ce s-a intamplat si cu numarul meu de telefon. La vreo jumatate de ora ma suna o doamna sa-i dau mai multe detalii cu privire la accident. Ii spun ca am poze si filmare si-mi spune c-o sa sune la firma de taxi sa intrebe daca recunoaste omul accidentul.

Dupa vreo 10 minute primesc inca un telefon. Ghiciti ce? La taximetrist in cabina a plouat tare si nu-si aminteste de vreun accident. Ca sa vezi cum a uitat totul in doua ore. Am trimis doamnei filmarea si pozele pe mail si i-am sugerat foarte frumos sa se duca la politie sa-l lase fara carnet. Daca nu a avut bunul simt sa lase un biletel, de ce ar merita alt tratament?

Nu stiu acum cum se va termina povestea, dar voi reveni cu un update zilele astea.

5 thoughts on “Nesimtire la puterea taximetrist

  1. Pingback: Trafictube.ro - Inca una cu taximetristi » trafictube.ro

    1. ciprian Post author

      M-am intalnit din greseala cu persoana respectiva si intre timp ii lasase un biletel sub stergator sa vorbeasca. Mi se pare ca a facut amiabila pana la urma.
      E interesant cum i-a revenit brusc memoria taximetristului. Nebanuite sunt caile domnului

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *