Comanzi de la emag, ridici de la posta

LE: se pare ca efortul doamnelor trebuie rasplatit, asa ca mai nou serviciile costa 4 lei.

De cate ori ati vrut un produs de pe emag si din cauza transportului ai renuntat la produs? Stiti cum e, daca iei ceva de 50 de lei parca nu prea ai chef sa platesti 15 lei transport, nu? Nu este asa rau pentru cei care au punct de ridicare la ei in oras, dar ce faci cand esti intr-un oras micut si totusi vrei ceva de pe emag?

Cei de la emag s-au gandit la asta si oricat de ciudat ar suna au incheiat un parteneriat cu posta romana (da, ati citit bine) pentru preluare colete. Aveti aici lista punctelor (selectati judetul si va apare exact locatia pe harta). Spre exemplu, in judetul Iasi sunt 5 puncte: in podu ros, tatarasi, alexandru, in centru pe cuza voda si in Pascani. Impreuna cu showroom-ul de pe Canta eu zic ca acopera binisor cam toate zonele, astfel incat sa nu fii nevoit sa strabati tot orasul pentru un coletel. De exemplu, punctul din podu ros este in drumul meu, deci este perfect. Programul e pana la 7 seara si de obicei pe la 6 si-un pic cam bate vantul.

Tinand cont de numarul mare de comenzi de black friday in seara asta era un pic de coada (la ghiseul special pentru emag, asa cum vedeti in poza), dar doamna de acolo s-a miscat impecabil. Nu cred c-au angajat alt personal, probabil cel existent a inteles ca emag-ul e ultima solutie de a nu da faliment ai de a-si pastra locurile de munca. Si inca o bila alba pentru posta romana: se poate plati si cu cardul! Bine ati venit in secolul 21!

Asadar, nu ezitati sa comandati.

PS: oferta este valabila doar pentru produsele vandute de emag, nu si pentru marketplace.
PS2: mergeti sa ridicati doar dupa ce primiti mesaj de la ei.
PS3: nu comandati cu ridicare de la posta in cazul in care va grabiti. E totusi posta romana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *