Mai bine nu fa bine

Ma intorceam zilele trecuta de prin cartier si dau la intru in bloc. La parterul blocului este un magazin deschis non-stop care are la intrare o cutie in care sta si doarme ocazional un caine de cativa ani (are cel putin doi de cand stau eu acolo). Pe scarile de la magazin urca un nene cu 5-6 cofraje de oua in mana si se chinuia sa deschida usa cu ele in brate.

Am avut pentru moment dorinta de a-l intreba daca are nevoie de ajutor in deschiderea usii, dar n-am mai apucat ca deja reusise sa faca asta. Cainele a ridicat privirea sa vada ce face omul langa el si in secunda doi distinsul cetatean a inceput sa-l loveasca, sa-l fugareasca si sa-l injure. Toate privirile celor din jur erau atintite asupra circului oferit in mod gratuit.

Am trecut de zeci de ori pe langa cainele ala si n-a schitat niciodata vreo dorinta de a ma musca sau latra. Ma bucur ca n-am apucat sa-l ajut, asemenea oameni nu merita ajutati. Asa a fost sa fie, sa nu apuc eu sa-l intreb de sanatate. Ar fi fost oricum haios sa fi scapat toate ouale pe scari, macar atat putea face karma pentru el.

Pare asta genul de caine care sa muste?

caine la cutie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *