Uimitor! Soricelul de la Lidl rezista!

Necazurile celor de la Lidl par sa nu se mai termine. Soricelul de ieri din magazin a fost din nou surprins de un alt cumparator. Se pare ca zona de lactate este preferata sa si nici macar nu se fereste sa fie fotografiat in toata “splendoarea sa”.

Din ce-am vazut azi cei de la Lidl au facut o deratizare prin magazin, astfel incat asemenea incidente sa nu mai apara. O fi vreo specie de soareci mai rezistenta la aceste substante, altfel nu-mi explic cum de a scapat de deratizare. Urmarind in paralel cele doua poze mi se pare chiar ca s-ar mai fi ingrasat putin, deci ii prieste traiul din magazin.

Daca deratizarea clasica nu a avut efect la Lidl, cred ca cea mai buna solutie ar fi sa aduca 2-3 pisici infometate. Sunt increzator ca in cateva ore n-o sa mai fie nici picior de soarece in tot magazinul. Asa vor face si economie de bani si tot procesul va fi unul “eco” (o fi vreo norma europeana si pentru asta).

soricel la lidl

2 thoughts on “Uimitor! Soricelul de la Lidl rezista!

  1. Yoyo

    Ciudat e ca si “ieri” si “azi” raftul arata identic.
    Niciun client nu a cumparat vreo cutie cu iaurt, nici un angajat nu a refacut vitrina.
    Nici nu ma gandesc ca cineva rau intentionat ar fi facut asa ceva in PhotoShop, de exemplu. Departe de mine gandul asta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *