Jurnal de bebe S01E02 – Pățăști

Citeam ieri cu mami pe ceva grup de mamici panicate cum o stimata era foarte ingrijorata ca fetita ei de 9 saptamani adoarme singura, se trezeste de doua ori pe noapte si daca o mai muta de ici colo se trezeste un pic, actualizeaza datele si apoi se culca inapoi. Vai ce ingrijorare.. Show off!!

Povestea de mai sus imi aminteste de un anunt de la matrimoniale: Barbat bine, simpatic, necasatorit, fara antecedente, cu masina, casa, cont in banca, credincios, nu beau, nu fumez. Nu caut nimic, doar ma laud. Fix asa era. Tipa era chipurile ingrijorata si cred ca toate mamicile care au citit postarea deja o injurau in barba. Nu m-a lasat mami sa las un comentariu ca-i ziceam eu de dulce.

 bebe somn

Pai ce bebelus este asta? Cum sa nu țipi un pic sa te ia mami in brate? Ce fraiera, pierde tot ce e mai frumos. Cred ca are instalat ceva modul de auto adormire sau o fi defecta din fabrica, altfel nu-mi explic.

Azi dimineata eram in carut prin casa si-i povesteam lu’ tati despre ce-am citit cu o zi in urma, ne amuzam copios si deodata am facut o nefăcută. Am adormit!!! Am adormit ca valiza in gara! Mi-a fost rusine cu mine, n-am mai patit niciodata asa ceva. Cred ca ce avea fetita aia este contagios, ar trebui sa ma feresc sa mai citesc lucruri de astea.

Pățăști.
LE: OH NUUUUUU!! De doua ori in aceeasi zi?? :((
Daca doriti sa cititi si alte episoade:

S01E01 – Trezirea | S01E00 – Inceputuri |

One thought on “Jurnal de bebe S01E02 – Pățăști

  1. Pingback: Jurnal de bebe S01E04 – Dileme | Ciprian & M's blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *