Jurnal de bebe S01E03 – Unitati de masura

Asa cum v-am spus deja, sunt un bebelus cu personalitate. Datorita acestei personalitati, ma simt obligat sa am unitati de masura adecvate actiunile mele.

Aveti mai jos cu liniuta cateva exemple:

– sebicunda: timpul scurs de cand sunt pus in patut pana cand incep sa țip. Ar fi mers chiar si milisebicunda, dar sunt uneori un pic zurliu si dureaza un pic pana imi dau seama ce se intampla. Aceeasi unitate de masura se poate aplica si noaptea cand ma trezesc ca mi-e fomica si pana incep sa bocesc.

– sebilogram: diferenta de greutate de cand ma ia tati/mami in brate sa ma adoarma si cand sunt aproape adormit. Gurile rele ar spune ca imi dublez aproape greutatea, dar hai chiar nu credem chiar tot ce doarme misca.

cantar bebelusi

– sebipatrat: suprafata ocupata in pat de subsemnatul – de obicei cam 60-70% din suprafata totala a patului. In cazul in care consider ca spatiul vital imi este insuficient, mai cotropesc minim un 10%.

– sebimetru: distanta parcursa zilnic de bebelus prin casa in brate. Din ce mi s-a spus nu erau tranșee in dormitor pana sa apar eu in viata lor. Nici nu stiu daca sa-i cred sau nu.

Probabil o sa mai fie si partea a doua cand ma mai prind eu cum stau lucrurile.

Daca doriti sa cititi si alte episoade:

S01E00 – Inceputuri | S01E01 – Trezirea | S01E02 – Pățăști

3 thoughts on “Jurnal de bebe S01E03 – Unitati de masura

  1. Pingback: Jurnal de bebe S01E04 – Dileme · Ciprian & M's blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *