Fiecare padure cu “uscaciunile” ei

Soferii de tramvai sau autobuz nu sunt departe de fratii lor taximetristi. Cred ca stiti cu totii de toate “ispravile” soferilor de tramvai si de toate victimele pe care le-au facut prin trafic. Umbla vorba in targ c-ar pune chiar pariuri care prinde prostu’n cale.

Si cum fiecare padure are “uscaciunile ei”, am asistat in aseara la urmatoarea scena: tramvai oprit in statie, porneste aproape pe rosu si se opreste in mijlocul intersectiei, blocand-o complet. Vatmanul a observat ca din spate veneau 2 autospeciale de pompieri si un SMURD cu semnalele acustice si luminoase pornite si a blocat intersectia pentru a facilita intrarea fara griji in intersectie si traversarea ei fara sa fie nevoiti sa incetineasca. Din ce-am citit in presa, se pare c-a fost vorba de un incendiu foarte puternic in satul Dumbrava din comuna Ciurea.

Si-a luat probabil ceva injuraturi de la soferii care asteptau in intersectie, dar per total cred ca i-a ferit atat pe ei de un pericol (un tramvai ramas in statie ar fi obstructionat bine campul vizual), cat si pe conducatorii de autospeciale.

Frumos gestul, chiar m-a surprins intr-un mod placut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *