Jurnal de bebe S01E10 – Placeri nevinovate

Stiu ca v-a fost dor de mine, asa ca azi revin cu o alta poveste.

Inca de cand eram mic micut am observat ca tati are o placere deosebita sa ma schimbe de căcuț. Nu stiu exact ce mi-a zis asta. Tin minte ca atunci cand am facut ochii mai mari si mami era toata acolo pe mine sa ma stearga pe toate partile, tati era intr-o colt, galben la față, tinandu-se de nas. Am zis ca asa face el.. ce sa stie un bebelus mic?

Am continuat observatiile de-a lungul timpului si de fiecare data era la fel si uneori chiar parasea incinta. El chiar nu stie oare ca atunci cand bebelusii fac căcuț miroase a flori de munte? Acestea fiind zise, am zis sa incep un experiment.

Am asteptat ca mami sa plece de acasa si la 5 minute dupa ce-a iesit pe usa m-am dus intr-un colt si-am dat un pempărsel tot ce-am avut mai bun in mine. Va zic, rezultatul a fost incântător!! Erau doi porumbei pe geam care-au alunecat brusc peste margine, iar unei vrabiute i s-a frant brusc zborul. E posibil sa fie fost doar o coincidenta, dar nu vom afla niciodata.

Tati a observat ca m-am schimbat la față, semn ca facusem o treabă mare, deci era doar o chestiune de timp pana sa ajungem la fapte. M-a luat in brate si-am putut observa cum s-a schimbat si el la față. Pe mami nu puteam s-o asteptam ca abia plecase, deci nu prea avea incotro.

Inutil sa va zic ce bucurie i-am provocat. A scos tacticos 10 servetele umede, a indepartat cu grija pampersul, a tras adanc aer in piept si s-a apucat de treaba. Ca sa fie treaba buna, m-am si agitat un pic sa-l deconcentrez. Dupa doua minute in care a schimbat cam 3 nuante la față il vad ca se ridica victorios cu pampersul intr-o mână si se duce sa-l arunce cat mai departe de locul “crimei”.

Nu stiu cum o fi fost pentru el, dar eu m-am amuzat copios. Atat de amuzant e, incat in proportie de 70% din cazuri cand ramanem singurei acasa ii fac cate o bucurie de asta. Cred ca atunci cand nu fac cate vreo 2-3 zile căcuț, mami pleaca de acasa ca stie sigur ca fac.

Aseara i-am facut-o din nou:)

Daca doriti sa cititi si alte episoade, le puteti vedea aici: BEBE

One thought on “Jurnal de bebe S01E10 – Placeri nevinovate

  1. Pingback: Da rahatul cine-l strange? | Ciprian & M's blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *