Draga Laura de la Elefant.ro

Comanda sotia de pe elefant doua carticele si-o pernuta cu Sofia pentru un cadou la nepotica. Platim taxa de fraier de 0.99 lei pentru procesare si inca o taxa de fraier de 4.99 lei pentru livrare cu ridicare din sediul lor din Iasi. Probabil in curand o sa trebuiasca sa-i rugam in genunchi sa ne trimita comenzile.

La vreo doua zile primeste mesaj c-au ajuns produsele, hop sa se ridicam. Sambata in drum spre casa mergem in showroom, achita sotia si cand se uita mai bine la colet, in loc de pernuta avea cartea “Adolf H.- două vieți” de Eric-Emmanuel Schmitt. Observa si angajatul acest lucru, tasteaza cateva lucruri prin calculator si apoi ii comunica sotiei ca va veni saptamana urmatoare un curier sa ridice cartea si sa ne aduca perna. Cum o sa mai cumpar eu in viata mea de la elefant, asa a venit si curierul. Intelegeam daca incurca o carte cu alta, dar sa incurci o carte cu o perna e peste puterea mea de intelegere.

Mi-am adus aminte de schimb marti, dupa o saptamana si ceva. Daca nu-mi aminteam probabil ramanea asa ca sigur de la ei nu ma suna nimeni. Cum la telefon nu raspundea nimeni, am intrebat prin mesaje pe facebook. Mi se raspunde relativ repede si aflu ca produsul nu mai exista in stoc si sa cer retur ca mi se vireaza banii in cont.

Cum dragii de la BRD imi iau 4 lei pentru fiecare depunere de bani in cont am zis ca nu pot pierde 20% din suma din cauza unei comenzi (20 lei era perna) nefinalizata din cauza lor. Asa ca m-am dus sa-mi recuperez banii de la showroom-ul lor. Asa cum ma si asteptam, cei de acolo au dat din colt in colt si nici macar nu stiau ce sa intrebe la suport si-au preferat sa ma paseze la colega de la online sa-mi rezolve situatia.

Sper c-am inteles corect ca ei nu pot face retur in cazul in care clientul plateste o comanda online si se razgandeste in 3 secunde dupa ce-a platit. Acesta este trimis acasa sa faca cerere de retur si sa vina curierul sa ridice produsul. E o idiotenie din punctul meu de vedere sa faci costuri suplimentare de transport si transfer bani pentru o situatie care putea fi rezolvata in showroom in 2 minute. Dar hai sa avem proceduri, sa fie bine sa nu fie rau.

Aici intervine colega Laura care-mi spune ca singura cale de rezolvare este virament bancar sau voucher pentru alte achizitii. Cum n-am de gand sa mai cumpar in viata mea de la ei, virament bancar sa fie. Ramanea problema cu comisionul nesimtit pe care trebuia sa-l platesc BRD-ului, dar o sa va povestesc cum am rezolvat-o si pe asta intr-o postare viitoare.

In concluzie, elefantul a mai pierdut un client si probabil o sa mai piarda si altii daca o sa continue cu politica asta de rahat. Acum imi pare rau ca i-am promovat si prin afiliere..

2 thoughts on “Draga Laura de la Elefant.ro

  1. Pingback: Bye bye BRD, bine ai venit ING | Ciprian & M's blog

  2. dragos

    Am aceeasi problema cu o alta desteapta de acolo Nicoleta dar nu este vorba aici despre persoana ci despre aceasta companie semi-profesionista care amana trimiterea produselor la nesfarsit , niste nemernici . Ma amana cu trimiterea unei carti de aproape o luna , cum ca nu le raspunde furnizorul , cum ca vor schimba la alt furnizor dar nu au confirmarea si ma intreb de ce nu mergem la presa ??????????

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *