Da rahatul cine-l strange?

Uitasem sa scriu acest articol la vremea lui, dar mi-am amintit de el cand am vazut campania celor de la Politia locala din Iasi. Puteti citi aici mai multe detalii. Chiar as vrea ca localii sa amendeze cetatenii care nu strang in urma animalelor de companie. Stiti cum e, sa fie cateva amenzi si niste plansete pe facebook si sa vedeti apoi ca se poate avea grija. Daca tot patruleaza prin cartiere in cautare de contravenienti, nu ar fi rau sa indice si celor de la servicii publice unde sunt si haitele de caini sa vina sa le ridice.

Dupa ce s-au topit zapezile s-a putut observa foarte bine nivelul de educatie al cetatenilor urbei. Pe spatiul verde au iesit la iveala toti rahatii de peste iarna. Nu zis ca unii n-au fost de la cainii comunitari, dar majoritatea sunt de la cainii scosi la plimbare. Inainte de a face primaria curatenie generala prin cartiere, spatiul verde era intesat de rahati care mai de care mai imbarligati de ziceai c-au fost cainii stricati la burta. O placere, te uitai si vomitai instant.

Ma uit ocazional dupa proprietarii de caini, daca au dupa ei pungute sa stranga rahatul. Unii strang dupa patrupezi, considerand acest lucru normal, altii (majoritari) n-au nicio jena in a lasa rahatul acolo unde a picat. Sa vina dom’le sa stranga dupa ei, ca doar nu platesc impozit degeaba.

Intr-unul din rahatii din pozele de mai jos a calcat ficiorasul si-am vomitat si mațele din mine cat am sters. V-am zis aici ce mult imi place sa-l schimb de pampers.

Continuati pe propria raspundere:

View post on imgur.com

View post on imgur.com

Am dat o cautare rapida si 45 buc saci speciali pentru asta costa doar 8 lei (aici) sau in jur de un 1.5 lei pe 20 de saci menajeri de 20 litri (aici). Vedeti cat de simplu si ieftin este sa fii corect?

Astept cu nerabdare primele amenzi si sper ca actiunea sa fie un succes:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *