14 lucruri despre ploile din Iasi

Cateva lucruri despre ploaia din Iasi:

ploaie iasi

1. In capat CUG a avut loc in cursul diminetii campionatul national la pescuit numere de inmatriculare. Numarul de participanti a fost peste asteptarile organizatorilor.

2. La ce lacuri sunt acum in Iasi, nu m-ar mira ca in cativa ani sa avem si primii campioni olimpici la inot. Ar fi pacat, ca doar le oferim toate conditiile.

3. Cum bani nu sunt de numarat, presimt o explozie demografica pe la anul in martie.
4. Entuziasmat peste masura de piscinele aparute peste noapte, Mihai Chirica a cerut COR-ului sa inscrie Romania pe lista scurta a jocurilor olimpice din 2024.

5. In timp ce stateau la semafor la pasaj galata, soferii au fost surprinsi de aparitia unei sirene care i-a salutat dim mers. Unii zic ca le-a purtat noroc, c-au prins toate semafoarele pe verde pana acasa.

6. Zeci de ieseni si-au anulat concediul in Venetia cand pe Bahlui au aparut primele gondole. Cica in aceasta perioada ar fi si cativa gondolieri venetieni care ii initiaza pe ai nostri in tainele “sofatului” pe apa.

7. Aeroportul Iasi a devenit primul aeroport din tara care permite aterizarea si a hidroavioanelor.

8. Decathlon-ul a fost luat cu asalt. Stocurile de colaci, veste si barcute a fost epuizate inca de la primele ore ale diminetii. Pensionarii au sustinut ca n-a mai fost asa bataie pe produse de cand a deschis Lidl-ul din Tatarasi si aveau tigai la promotie.

9. Cei care aveau navigatie pe masina au fost cei mai castigati. Multi au avut ocazia s-o folosesca pentru prima data.

10. Ramanem im domeniul auto cu o stire de ultima ora. Dacia a scos o editie aniversara a loganului, Dacia Logan Amphibius. Aceasta vine cu timona, catarg, vasle in caz de faci pana prostului si ancora ca frana de urgenta. Viteza maxima, 50 de noduri.
11. Cei care au vazut siroaiele de apa curgand la vale prin cartierele rezidentiale, sustin sus si tare ca pot jura ca era de fapt numai lapte si miere, asa cum a promis psd-ul in programul de guvernare.

12. Nu toata lumea a fost suparata de precipitatiile abundende. Unii au facut azi prima baie pe anul acesta.

13. Nici cei de la Palas n-au stat degeaba. Azi ajung 3 delfini de la Constanta, urmand ca maine seara sa fie prima reprezentatie. Delfinariul il gasiti langa Amfiteatrul de vara. Primii 50 de clienti, primesc cadou un breloc cu delfin.

14. Tot azi a sosit la Iasi tocmai din Las Vegas si reprezentantii hotelului Bellagio pentru un schimb de experienta. Au vazut fantanile arteziene de pe Sf. Lazar si au fost profund impresionati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *