10 lucruri pe care nu le stiai despre Vatra Dornei

1. In Vatra Dornei exista singura piatra din tara care este acoperita sa n-o ploua.

piatra acoperita vatra dornei

2. In Vatra Dornei este singurul loc unde langa pizzerie miroase a omleta.

pizzerie vatra dornei

3. In vatra Dornei alarmele clasice au fost inlocuite de pisici cunoscatoare de limbi straine. Acestea mai latra din cand in cand sa sperie potentialii hoti.

pisica vatra dornei

4. Cum poti afla cate rațe sunt pe raul Dorna? Numeri peturile si imparti la trei. La veverite in schimb, daca vrei sa afli cate sunt, numeri nucile de pe jos si imparti la 5.

rate vatra dornei

5. Doar in Vatra Dornei exista vitrine mici, care nu permit expunere mare.

vitrine magazine vatra dornei

6. In Vatra Dornei exista Izvorul santinela – izvor de apa minerala. La ce gust de pilitura de fier are apa, ma mir ca nu l-au furat conationalii nostri.

izvorul santinela Vatra Dornei

7. In Vatra Dornei, moneda de schimb (un fel de bitcoin al lor) este nuca. Din ce-am inteles, renovarea cazinoului va costa aproximativ 10 saci de nuci.

8. In Vatra Dornei, pe raza de 4-500 metri gasesti tot ce ai nevoie de la nastere pana la inmormantare. Cum intri ai haine pentru copii, orange, cofetarie, haine adulti, farmacie, pizzerie, magazin cu pozele copiilor absolventi de liceu, banci, magazin cu produse pentru botezuri, cumetrii si inmormantari, frizerie si pompe funebre.

9. Vatra Dornei este singurul loc din tara unde pe geamurile magazinelor se vand apartamente, garsoniere si case, dar in acelasi timp angajeaza si personal.

10. Intr-una dintre cele doua cofetarii din oras nu canta muzica ambientala ci muzica de petrecere. Mi se pare normal pana la urma, te-ai dus sa te simti bine, nu sa dormi pe tine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *