Unde sunt stalpisorii??

Am gasit prin arhiva de prin 2015 acest articol. Din marea mea marinimie asezam la loc un stalpisor cu potential maxim de accident. Nu mai stiu exact la cat timp dupa au disparut si nici n-au mai aparut.

Am filmat acum vreo doua saptamani, acceasi intersectie:

In fiecare dimineata cei care vin de sub pasaj Galata aleg sa intoarca acolo in loc sa mai mearga vreo 500 metri si sa faca manevra in siguranta. Pe langa faptul ca acolo este dubla continua, este fix inainte si un semn in care se specifica ca nu ai voie sa faci stanga. Nu m-as agita foarte tare daca n-as fi avut fix in acel loc un accident destul de urat cu unul din asta care s-a gandit sa intoarca acolo. Eu eram pe prima banda, pe a doua venea un tir, el s-a grabit sa treaca si abia am apucat sa franez ca l-am vazut foarte tarziu. Cand i-am atras atentia ca nu se intoarce acolo, mi-a zis foarte senin ca nu vede nicio problema, iar stalpisorii pe care i-a inconjurat nu i-au dat de inteles ca n-are voia sa faca aceasta manevra. Plus ca, argumentul suprem, facea acea manevra in fiecare dimineata!!

Bine ca s-au montat stalpisori in fata la complex Podul de Piatra si aici a fost ignorata problema. Nu zic ca nu erau bizonei care ii ocoleau, dar majoritatea masinilor alegeau sa intoarca in fata la gara Nicolina si nu aici.

Or fi scumpi vreo 10 buc de astia? Pret oficial, nu umflat pentru licitatii. E nevoie sa facem o cheta ceva? Putem reclama undeva lipsa lor?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *