9 lucruri pe care nu le stiai despre tramvaiul 9

Tramvaiul 9 bate la fiecare cursa un record mondial la numarul de persoane ce sunt transportate. Din pacate aceste recordurile nu pot fi omologate pentru ca nu incape in tramvai si reprezentantul cartii recordurilor sa poata numera.

Tramvaiul 9 face concurenta neloiala CFR-ului. Ai mai multe sanse sa ajungi cu CFR-ul la timp decat cu acest tramvai.

CTP Iasi se gandeste foarte serios sa creasca pretul biletului pentru acest tramvai. 2.5 lei este un tarif mult prea mic pentru combinatia de transport cu sauna.

tramvai iasi

Apropo de sauna, am inteles ca la iarna nu se va porni caldura in tramvaiul 9. Cei 250 de calatori prezenti in orice moment genereaza o caldura suficienta pentru 5 tramvaie. Urmeaza sa iasa o licitatie pentru o solutie tehnica de captare a acestei calduri si folosirea ei in celelalte mijloace de transport.

Pont: in tramvaiul 9, nici controlul nu urca. Nu de alta, dar sa mergi 10 minute si sa verifici 5 bilete si fara niciun orizont de spaga nu e rentabil.

Nu stiu daca ati obsevat, dar in tramvaiul noua nu prea sunt bare de care sa te tii. La urma urmei, nici nu prea ai nevoie de ele, daca pune vatmanul o frana brusca, nu te deplasezi mai mult de 1 cm.

O prostituata folosea tramvaiul 9 pentru a ajunge la munca. Dupa ultima calatorie, a exclamat nervoasa: daca tot ma pipaie asa de multi barbati, ar face bine ca macar sa ma plateasca.

Surse neoficiale din cadrul CTP Iasi sustin ca de fapt ar fi un singur tramvai 9 pe traseu, dar ca sa para mai multe la fiecare capat de traseu, prin apasarea unui buton se schimba colantarea (ca la banerele de pe stadion): ba e cu saorma de la mado, ba cel cu cotnari sau cu reclama de la BMT.

Tramvaiul 9 e asa de plin incat nici macar pensionarii nu-l frecventeaza. Zilele trecute a fost zarit totusi un pensionar care cobora din acest tramvai. Se pare ca acesta nu avea ochelarii la el si s-a urcat din greseala.

sursa foto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *